tiistai 18. helmikuuta 2014

Studiopäiväkirja osa 8

Terve päiväkirja

En ole hetkeen kirjoittanut. Se johtunee siitä faktasta, että en ole hetkeen saanut mitään aikaiseksi. Pari biisiä on vielä kesken ja ne vaatisivat vähän kirjoitushommia, mutta muuten on sen verran valmista, että tekemistä ei meinaa keksiä. Olen käynyt päivisin töissä ja iltaisin en ole jaksanut koittaa kirjoittaa.

Muita projekteja on tietty tullut hoideltua. Esimerkiksi yhdet nettisivut pyöräytin tuossa käytännössä valmiiksi. Puuttuu enää asiakkaa hyväksyntä. Levyn kansia tai oikeammin kannet on myös jo valmiina, että puitteet ovat sitäkin myöten kunnossa. Se sisältö puuttuu vain. Ja kuten mainittua niin olen käynyt myös töissä. Ei ole lepäilty.

Pitäisi varmaan keksiä levy-yhtiölle joku hyvä nimi. Kun tämä levy ilmestyy niin totta kai sen julkaisee levy-yhtiö vaikka se yhtiö olisinkin vain minä itse. Näyttäähän se siinä levyn kannessakin paremmalta kun ei tule niin kotikutoinen olo. Taikka en kyllä tiedä auttaako se siihen mitään. Joka tapauksessa aion jonkun levy-yhtiön tähän keksiä. Olisiko Persnetto Records hyvä nimi?

Paras mitä tähän hätään tulee mieleen.

Ja sitten kun sellainen levypulju on olemassa niin tarviihan silläkin olla nettisivut. Että siitä sitä projektia taas. On tämä kätevää kun itse itsensä pitää kiireisenä.

JPP


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti