perjantai 10. tammikuuta 2014

Studiopäiväkirja osa 3

Tänään yritin tehdä biiseihin torvisoitindemot. Garagebandin mukana tulevat soundit on aika hirveen kuuloisia ja parempia ei ole tullut koskaan hommattua. Lopulta kaikki kuulosti lähinnä kamalalta vaikka sävellys olisi ollutkin ihan ok tai jopa hyvä. Sitä en saa koskaan tietää, sillä heitin kaikki torvidemot roskiin turhautumisen seurauksena. Katellaan taas sitten uudestaan niitä. Mielessä tosin kävi sellainenkin, että miksi niitä torvia pitää ylipäätään olla. Jotenkin alusta asti on vaan ollut sellainen ajatus, että nehän tähän vähän niinkun kuuluu mutta kait ilmankin pärjää. Pärjääkö? Jos laitan vaikka kaikkien niiden tilalle stylofonia! Se on sellainen pieni syntikka, jota soitetaan tökkimällä kynällä virtapiiriin piirrettyyn koskettimistoon. Hieno peli on. Niitä saa netistä parilla kympillä.

Ehkä pysyn kuitenkin alkuperäisessä suunnitelmassani ja laitan niihin niitä torvia. Kyllä se siitä kai.

Tein tänään myös laulutuplauksia kertosäkeisiin ja lisäsin yhteen biisiin munkkikuoron taustalle. Koko päivä niihin on sitten mennytkin. Tuskallisen hidasta välillä tämä.

Saako muuten tässä vaiheessa vuotta juoda vielä glögiä? Mulla on kaapissa yksi paketti jäljellä.

Lopuksi tein tai yritin tehdä banjoraitaa yhteen kappaleeseen. En nyt mitenkään saanut sitä onnistumaan oikein kunnolla ja mietin, että kehtaako niitä jättää sinne vai huomaako joku, että siinä mokaillaan välillä. Mutta sitten minä olin ihan, että AIVAN SAMA.

JPP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti