tiistai 4. maaliskuuta 2014

Parasta just nyt

Moro

Tein tässä aikaa tappaakseni tällasen listan kaikesta mikä on hienoa tällä hetkellä. Niin ja pysytään nyt tässä materialinjalla kun niiden suosittelemisessa on jotain järkeä, toisin kun henkimaailman hommissa. Tästä lähtee nimittäin. Kaikki nämä asiat on siis ehdottomasti hankkimisen arvoisia. 

Tätä ei varmaan saa mistään digitaalisena, enkä cd-version olemassaolostakaan ole ihan varma. Joka tapauksessa tuplavinyyli on niin hieno, että se kannattaa hankkia. Parasta musaa.

Kerrankin Suomessa ollaan hyvin ajan tasalla jonkin sarjan julkaisussa. Uudet jaksot tulevat telkkarista päivää myöhemmin kun jenkeissä. Ei varmaan kaipaa esittelyjä noin muuten.

3. Battlefield 4 (Playstation 4)
No joo siis oon pelannut ihan liikaa sitä pleikkaria viimeaikoina mutta tää oikeesti on hyvä. Yhtään jos FPS-tyyppiset pelit kiinnostaa niin tähän kannattaa sijoittaa. Siis moninpelin takia. Yksinpeli oli aika mitäänsanomaton. Tai no oli se hienon näköinen kumminkin sekin.

Tätä on tullut pyöritettyä Spotifyssä työmatkoilla aika tasaiseen tahtiin. Jostain syystä fyysistä versiota en ole vielä hankkinut mutta eiköhän sekin levyhyllyyn jossain vaiheessa ilmesty.

5. TII NAKUJALKA - uusi levy (näillä näkymin nimeltään tii nakujalka)
Tii Nakujalka on mun yksi toinen bändi. Meillä on ollut uusi levy tekeillä jo aika pitkään eli reilusti yli vuoden. Ja siis siihen lasketaan äänitys/miksausaika pelkästään. Säveltäminen vielä päälle. No joka tapauksessa homman hitaus on johtunut lähinnä omasta saamattomuudesta ja muista sekalaisista kiireistä. Kohta se kuitenkin on valmis! Levy julkaistaan vinyylinä ja digijulkaisuna loppukeväästä (ehkä). Tästä voi vaikka kuunnella pari makupalaa tulevalta levyltä.

Tossa loppuun vielä kuva nakujalan levyn rumpusessioista.

JPP


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti